HCDS a obținut două victorii în meciurile cu Spartak Moscova

179
HCDS a obținut două victorii în meciurile cu Spartak Moscova - hcds-1565539806.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a trecut cu bine de cele două partide amicale pe care le-a disputat, week-end-ul trecut, la București în compania rușilor de la Spartak Moscova.


Constănțenii s-au impus, vineri, în primul meci cu scorul de 32-25. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a avut 18-13 la pauză, iar de la 22-19 a "accelerat" la 27-22 și a încheiat conturile. Noile achiziții, pivotul muntenegrean Nebojsa Simovic, portarul egiptean Karim Handawy și compatriotul său, interul stânga Yassin Omar, au debutat în tricoul echipei de la malul mării. Zvonko Sundovski i-a putut vedea în acțiune și pe ceilalți jucători care s-au alăturat lotului în vară, portarul Dani Vasile și centrul Gabriel Ilie, ambii reveniți de la CSM Focșani.


În cel de-al doilea meci care a avut loc sâmbătă, HCDS s-a impus și mai clar, cu scorul de 23-14. 


Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a avut 10-3 la pauză și, pe fondul unui joc solid în atac și în apărare, și-a mărit avantajul în repriza secundă. 23-14 scor final și o mențiune pentru noile achiziții, portarul Karim Handawy, care a primit doar trei goluri în prima repriză, și interul stânga Yassin Omar, golgheterul meciului, cu șase reușite.


HCD va continua pregătirea la Constanța până la participarea la turneul de la Buzău, din perioada 15-17 august, unde se va testa în compania echipelor CSM București, HC Buzău și HC Vaslui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde