HCDS și-a prezentat oficial lotul. "Sperăm să jucăm cu săli pline la Constanța!"

246
HCDS și-a prezentat oficial lotul.

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud și-a prezentat oficial, joi seară, la Ballroom Mandala din Mamaia, lotul cu care atacă titlul de campioană, Cupa și Supercupa României în noul sezon competițional.

Câștigătorii Cupei României au urcat pe scenă, în aplauzele suporterilor și ale celorlalți invitați, reprezentanții autorităților locale, sponsori și parteneri. Cei 21 de jucători, staff-ul tehnic, echipa medicală și conducătorii clubului sunt hotărâți să facă din HCDS o forță de temut în handbalul românesc, ca pe vremea HCM-ului.

"O seară deosebită pentru noi. Mă bucur că am putut fi împreună, handbaliștii primei echipe, copiii de la Academia HC Dobrogea Sud, reprezentanții Primăriei, ai Consiliului Județean, sponsori, parteneri. Le mulțumesc pentru prezență și… ne vedem la meciuri! Jucăm Supercupa, începe apoi campionatul. Se anunță un sezon dificil, la fel ca anul trecut. Dar ne plac provocările, abia așteptăm marile meciuri și sperăm să jucăm cu săli pline la Constanța", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

Spiritul împrumutat de la HCM

"Veteranul" Laurențiu Toma este pregătit să înceapă un nou sezon la Constanța, unde joacă fără întrerupere de 20 de ani! Căpitanul echipei a vorbit despre spiritul împrumutat de la multipla campioană HCM.

"Handbalul este un sport de echipă, iar în momentele grele avem nevoie de suporteri. Simțim sprijinul lor meci de meci la sală, unde sunt al 8-lea jucător. Vrem să aducem cât mai multe trofee la Constanța", a transmis Toma, citat de site-ul oficial al clubului.

La rândul său, George Buricea simte că echipa este mai valoroasă decât în primele trei sezoane, prin achizițiile făcute. Iar primul test important este meciul pentru Supercupa României, contra campioanei Dinamo, sâmbătă, în Capitală.

"Urmează un sezon foarte greu, pe plan intern și internațional. Primul meci, de deschidere, este cu Dinamo, sperăm să reușim să câștigăm. Se anunță un campionat mai greu ca niciodată, cel mai greu de după Revoluție. Sperăm să avem un parcurs cât mai lung în Europa, să intrăm în grupele Cupei EHF", a spus Buricea.

Meciul HC Dobrogea Sud - Dinamo se joacă în Sala Polivalentă din București, sâmbătă, de la ora 18.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.158 secunde