Liga Națională de handbal masculin

HCM Constanța s-a impus la Târgu Jiu

445
5
Echipa de handbal masculin HCM Constanța s-a impus, aseară, la Târgu Jiu, cu scorul de 36-25 (15-13) în fața Pandurilor, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale.
În urma acestei victorii, elevii lui Constantin Ștefan au acumulat maximum posibil de puncte (32) în clasament și păstrează intact avansul de șase puncte față de principala urmăritoare, Știința Bacău.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: CS Caraș Severin - Dinamo Călărași 24-22, CSM Ploiești - CSM Satu Mare 25-20, U Cluj - Poli Timișoara 27-26, Potaissa Turda - Știința Bacău 22-30, Steaua București - U Bucovina Suceava 32-38. Ultimul meci al etapei, CSM București - HC Odorhei, se joacă astăzi, de la ora 18.00, în Capitală.
Clasament: 1. HCM Con-stanța 32 (p), 2. Știința Bacău (26 p), 3. U Bucovina Suceava (20 p).
Etapa viitoare (29 februarie), HCM Constanța va juca pe teren propriu cu U Cluj.

Comentează știrea

ANONIMUS
23 februarie 2012
slab

In camponat bateti pe toti , in europa ciuca batailor... cik adversar greu .

cicanos
23 februarie 2012
Campioana desumflata

Ce sa mai vb de Liga nationala cand Campioana României termină pe ultimul loc în grupa C. HC Sankt Petersburg vau chisat in freza."Vicecampionii Rusiei au condus de la un capăt la altul, chiar dacă au jucat aproape jumătate din meci cu un om mai puțin pe teren." Cum adica bre?! Au avut eliminari ca la fotbal ? In alta ordine de idei, e intr-adevar rusinos si umilitor sa apara astfel de contra-performante. Din pacate, victoria cu Montpellier din vremea lui Zoran a creat suporterilor impresia gresita ca handbalul masculin mai are un licar de speranta. NU. Nu mai exista speranta atata timp cat amatorismul, saracia si inapoierea sunt coordonatele campionatului intern. Nu e doar vina jucatorilor, e vina unui intreg sistem "ticalosit" si condus fara vreun orizont. Daca si Belarus ne-a eliminat ...

DAN
23 februarie 2012
BLESTEMUL

Cand sa desfintat Ucm Resita sau bucurat si au sarit sa le cumpere jucatorii Dumnezeu e sus si nu doarme .Cand cumperi un jucator ca Irimescu fara caracter nu te poti astepta la rezultate .Acum se vede ca Hcm nu trebuia sa joace in liga a ajuns acolo datorita necazurilor de la Resita dar nu-i nimic…

gigi
23 februarie 2012
....

De ce a plecat Muri de la HCM CTA??? era un jucator bun. multa bafta lu Muri la Sporting Lisabona sa ia si campionatul acolo.

Caporalul
23 februarie 2012
Jurnalul de front HCM

Armata noastra a repurtat inca o victorie zdrobind inamicul intr-o batalie in care am fost superiori din puct de vedere numeric.Tactica adversarilor nostri de otravire a fantanilor si ardere a granelor nu a dat roade avand in vedere ca ostasii nostrii merg pe coktailuri molotov cu vodca sau alte tarii...In rest...Felicitari,din nou campioni!Mergem pe ideea ca "decat la oras codasi,mai bine la tara fruntasi" Greutatea ligii campionilor si rusinea de acolo continua sa goleasca salile din pacate...Cu mai putini jucatori,sa obosim si noi ca ceilalti nu mai luam noi campionatul.Schimbarea trebuie facuta in folosul calitatii si detrimentul cantitatiii...Forza HCM!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța plătește prețul trufiei!
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sport : Cine este eroina din poarta Neptunului
Pagina a fost generata in 0.8749 secunde