Imagini cu super-campionul David Popovici în prima zi de facultate. Unde a ales să studieze

845
Imagini cu super-campionul David Popovici în prima zi de facultate. Unde a ales să studieze - 38583206171390557077679969083197-1696268296.jpg

Articole de la același autor

Înotătorul român David Popovici (19 ani), fost dublu campion mondial, la 100 și 200 de metri liber, s-a aflat luni printre studenții care s-au bucurat de prima zi de facultate.


David Popovici a ales să studieze la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universității din București, iar la festivitatea de deschidere a susținut un discurs în fața profesorilor și colegilor săi.


La ceremonia de deschidere a noului an universitar au participat rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, președintele Senatului UB, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, prorectorul UB prof. univ. dr. Lucian Ciolan, președintele Consiliului de Orientare și Analiză Strategică al UB, prof. univ. dr. Romiță Iucu, precum și decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației a UB, prof. univ. dr. Florin Emilian Verza.


De asemenea, la ceremonie au luat cuvântul și reprezentanți ai programelor de studiu oferite de #FPSE, reprezentanți ai Asociației Studenților la Psihologie și Științele Educației, precum și David Popovici, unul dintre olimpicii care au ales #UB.
Evenimentul a avut loc în Campusul Universității din București din Panduri, a fost mesajul postat pe Facebook de Universitatea din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2441 secunde