Înotătorii de la CSM Constanţa, salbă de medalii la Campionatul Naţional de la Otopeni

804
Înotătorii de la CSM Constanţa, salbă de medalii la Campionatul Naţional de la Otopeni - fond-natatie-1699807986.jpg

Articole de la același autor

Întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori au continuat sâmbătă, în Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

La 50m spate, Patrick Sebastian Dinu și-a adjudecat titlul național la tineret, Tudor Iordache a devenit și el campion la juniori, iar David Stoica a luat bronzul la juniori. Toţi aceşti 3 sportivi reprezintă Clubul Sportiv Municipal Constanţa.

În proba de 200m bras, Brigitta Vass a fost din nou extraordinară și la fel ca în primele zile a stabilit un nou record național, devenind campioană națională la seniori și tineret, iar Tamara Lospa a câștigat titlul național la juniori și a luat argintul la seniori și tineret.

Proba de 100m mixt l-a adus din nou în prim-plan pe Patrick Sebastian Dinu, campion la seniori și tineret, Mihai Gergely a obținut argintul la seniori, iar Eric Ștefan Andrieș și-a adjudecat argintul la juniori și bronzul la tineret.

La 100m mixt, Tamara Lospa a câștigat argintul la juniori și bronzul la seniori și tineret.

Ștafeta de 4X50m mixt combinat a obținut argintul la seniori în componența: Patrick Sebastian Dinu, Brigitta Vass, Eva Paraschiv, Mihai Gergely.

Tot argint a fost și la juniori și tineret în formula: Tudor Iordache, Tamara Lospa, Eric Ștefan Andrieș, Maria Maxim.

Aceeași ștafetă a obținut bronzul la tineret în componența: Darius Marinescu, Maria Argeșanu, David Stoica, Anca Bescheret.

Sunt performanţe incredibile obţinute de tinerii care reprezintă CSM Constanţa, iar acest lucru ne arată că nataţia constănţeană are viitor.

Campionatul Naţional de înot în bazin scurt este un prilej ca aceşti sportivi să vadă în ce parametrii se încadrează, pentru ca apoi să facă pasul spre competiţiile internaţionale.

Mai mult decât atât, constănţenii au avut ocazia să îl urmărească pe viu la Otopeni pe campionul David Popovici, un sportiv care a devenit deja un etalon pentru nataţia românească.

Totodată, constănţeanul Patrick Sebastian Dinu a şi concurat împotriva lui David Popovici la proba de 100 de metri liber, însă nu a reuşit să îl învingă pe acesta, el terminând cursa pe locul al doilea.

Aşadar, constănţenii nu au ratat nici de această dată cele mai înalte trepte ale podiumului şi se întorc acasă cu o salbă de medalii bogată şi valoroasă.

Pentru nataţia constănţeană urmează acum alte competiţii de anvergură la care aceşti sportivi vor participa.

Urmează câteva zile de pregătire intensă, apoi vor începe competiţiile oficiale, acolo unde sportivii de la CSM Constanţa se vor lupta să obţină şi mai multe medalii strălucitoare şi să facă, cu această ocazie, cinste sportului constănţean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6444 secunde