Învinsă de Paula Badosa, la Miami, Simona Halep este deranjată de comentariile danezei Wozniacki

278
1
Învinsă de Paula Badosa, la Miami, Simona Halep este deranjată de comentariile danezei Wozniacki - simonahalepc1000x563-1710920974.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami (SUA), la revenirea sa în circuit după suspendare şi s-a arătat deranjată de comentariile făcute de daneza Caroline Wozniacki referitoare la primirea cu uşurinţă la competiţie a cuiva care a "trişat", informează AFP, citată de Agerpres.

Halep a fost învinsă marţi în trei seturi, 1-6, 6-4, 6-3, de spaniola Paula Badosa în primul meci oficial disputat de româncă începând din august 2022.

Fostă numărul unu mondial, Halep a putut juca din nou tenis după ce suspendarea sa pentru încălcarea regulamentului antidoping a fost redusă de la patru ani la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în urmă cu două săptămâni. Organizatorii turneului de la Miami i-au oferit un wild card Simonei Halep, care nu mai figurează în prezent în clasamentul WTA.

Dacă primirea din partea publicului a fost una călduroasă, între scandări şi drapele româneşti, cea a unui alt fost lider al clasamentului WTA, daneza Caroline Wozniacki, a răcit atmosfera în Florida.

"Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trişat intenţionat, a fost testat pozitiv pentru un produs interzis... Înţeleg că turneele vor vedete, iar aceasta este părerea mea personală, nu cred că aceşti oameni ar trebui să beneficieze de invitaţii", a explicat Wozniacki, învingătoare în primul tur în faţa franţuzoaicei Clara Burel.

"Când vrem să revenim, chiar şi după ce a fost greşeală, după cum am înţeles, trebuie să o luăm din nou de la baza scării. Suspendarea Simonei a fost redusă, nu a fost anulată", a amintit daneza, revenită în circuit în vara anului trecut, după ce a adus pe lume doi copii.


Comentariile danezei Wozniacki nu fost deloc apreciate de Halep. "De ce a spus asta? Nu am greşit cu nimic. Nu am trişat. Nu m-am dopat. Trebuie citită cu atenţie decizia TAS, a fost un supliment alimentar contaminat, nu m-am dopat", a spus românca.


Comentează știrea

fan
20 martie

hai Simo

Pagina a fost generata in 0.5668 secunde