Descrierea pe care i-au făcut-o americanii Simonei Halep înaintea revenirii pe teren la Miami

305
Descrierea pe care i-au făcut-o americanii Simonei Halep înaintea revenirii pe teren la Miami - simona-miamii-1710532696.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (32 de ani) va lua parte în perioada următoare la turneul WTA de la Miami.

Doar pentru participarea la turneul WTA de la Miami, care va putea fi urmărit în perioada 19-31 martie în direct la Digi Sport, Simona Halep va încasa o sumă considerabilă.

Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la turneul de la Miami și astfel își va trece în cont prima participare la o competiție WTA, după verdictul primit de la TAS.

Americanii sunt convinși înainte de revenirea româncei pe teren și i-au făcut o descriere scurtă și spectaculoasă în acelaȘi timp acesteia.

„Halep își începe a doua viață la Miami”, au notat cei de la Tennis World USA.

Datorită wild cardului primit, Simona Halep va evolua la turneul Miami încă din primul tur.

Doar pentru participarea în primul tur al turneului din America, Simona Halep va încasa nu mai puțin de 21.000 de euro, potrivit organizatorilor competiției.

Dacă va trece de primul tur la Miami, Simona Halep își va asigura suma de 31.000 de euro. Câștigătoarea turneului de la Miami se va alege cu un premiu total de 1.000.000 de euro.

Rămâne de văzut ce parcurs va avea Simona Halep la primul turneu la care va lua parte după mai bine de un an și jumătate de pauză.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde