Costin Răsăuţeanu, de la PSD Constanţa: Peste 3.000 de vârstnici ar putea beneficia de Programul Respect

4399
Costin Răsăuţeanu, de la PSD Constanţa: Peste 3.000 de vârstnici ar putea beneficia de Programul Respect - costin-rasauteanu-1710533297.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local de la PSD, Costin Răsăuțeanu, a depus, vineri, un proiect de hotărâre pentru modificarea programului „RESPECT” prin majorarea plafonului de venituri pentru persoanele care au calitatea de pensionar sau pentru cele care sunt indemnizate în baza legilor speciale la valoarea de 2.558 lei (de la 2024 lei cât e în prezent), începând cu data de 01.03.2024.

„În municipiul Constanţa, peste 3.000 de vârstnici înscrişi în Programul „RESPECT” nu mai au dreptul să primească tichete valorice pe suport electronic, ca urmare a majorării punctului de pensie în ultimii doi ani.

Acești oameni se află însă, în continuare, într-o situație dificilă din punct de vedere financiar și de aceea nu trebuie să încetăm să îi sprijinim.

Programul social de ajutorare a pensionarilor cu venituri mici, redenumit RESPECT, a fost gândit și implementat de PSD la Constanța acum mulți ani. De aceea, tot noi, social-democrații, trebuie să ne asigurăm că el rămâne o pârghie pentru ajutorarea celor aflați în nevoie”, a declarat Costin Răsăuţeanu.

Dacă proiectul va fi votat de aleşii locali ai Municipiului Constanţa, peste 3.000 de constănțeni vor beneficia în plus de ajutorul Primăriei Constanța!

„Autoritatea locală are obligaţia legală şi morală de a interveni în direcţia susţinerii vârstnicilor care se află în risc de sărăcie”, a explicat Costin Răsăuţeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4406 secunde