Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar fi cheltuit cel puţin 2 milioane de dolari pentru a demonstra vinovăţia Simonei Halep

218
Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar fi cheltuit cel puţin 2 milioane de dolari pentru a demonstra vinovăţia Simonei Halep - 65ec305a1f166simonahalep-1710239811.jpg

Articole de la același autor

Celebrul avocat american Howard Jacobs, care a apărat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a susţinut, într-un interviu publicat luni de Sports Illustrated, că Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a cheltuit cel puţin două milioane de dolari în încercarea de a dovedi vinovăţia fostului lider mondial.

''E greu de spus ce s-a întâmplat. Am considerat de la început că acuzaţiile legate de neregularităţile din paşaportul ei biologic au fost nefondate. Nu am înţeles niciun moment acest caz. Iar în cazul Roxadustatului, în mod normal, le furnizezi (autorităţilor antidoping) proba contaminată şi apoi te pui de acord cu sancţiunea sau o conteşti, însă nu se ajunge niciodată la un caz ca acesta. (...) Cazul a devenit super complicat. Nici nu-mi pot imagina câţi bani au cheltuit cu instrumentarea sa. ... Aş spune, cel puţin două milioane de dolari, deoarece au avut mulţi experţi şi avocaţi şi totul a fost o luptă'', a relatat Jacobs, care a fost şi avocatul altor sportive celebre, precum atleta americană Marion Jones, baschetbalista americană Diana Taurasi sau jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6735 secunde