Simona Halep revine pe teren, alături de două legende ale tenisului

391
Simona Halep revine pe teren, alături de două legende ale tenisului - 1705571797fc46e6e9-1705572996.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, suspendată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj, va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, în luna iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

"Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca. Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival", se arată într-un comunicat al organizatorilor, potrivit AGERPRES.

"Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf", a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

"Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie, am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte oameni nemaipomeniţi. Ne vedem acolo", a afirmat Andrei Pavel, citat de Agerpres.


sursa foto: iAM SPORT


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde