Americanii sunt de părere că Simona Halep se va retrage în acest an

145
Americanii sunt de părere că Simona Halep se va retrage în acest an - halep-retragere-1704619883.jpg

Articole de la același autor

Veștile proaste cu privire la Simona Halep nu dau semne de oprire. A apărut o predicție îngrijorătoare despre marea campioană din Constanţa, după ce aceasta a fost suspendată până în 2026 din cauza acuzațiilor de dopaj. Mai precis, publicația Sports Illustrated a făcut o predicție îngrijorătoare despre Simona Halep.

Revista americană de sport este de părere că sportiva din România se va retrage din tenis în 2024. În aceeași situația s-ar afla alte nume importante.

Marea campioană din România, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendată până în 2026, în urma acuzațiilor de dopaj. Până în momentul de față, aceasta n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an. Chiar și așa, ea speră să își facă dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și să revină mai rapid pe terenul de tenis. Totuși, sursa menționată a publicat lista cu jucătorii de tenis care se vor retrage din tenis în 2024. În top se află sportiva din România.

Alte nume care apar pe listă sunt Venus Williams, Rafael Nadal, Andy Murray, Petra Kvitova, Stan Wawrinka și Karolina Pliskova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4779 secunde