Simona Halep a scăpat de cea mai mare amenințare. Trofeele de Grand Slam nu sunt în pericol

523
Simona Halep a scăpat de cea mai mare amenințare. Trofeele de Grand Slam nu sunt în pericol - simonahaleprolandgarros-1697362179.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep poate să răsufle ușurată pentru că trofeele de Grand Slam pe care le-a câștigat nu sunt în pericol, susține presa americană. Astfel că românca a scăpat de cea mai mare amenințare.


Totul a pornit de la un mesaj cu subînțeles pe care Serena Williams l-a postat pe rețelele de socializare, în urma verdictului care spune că Simona Halep este suspendată timp de 4 ani pentru dopaj. Jucătoarea de tenis din Statele Unite a făcut o aluzie la titlul câștigat de sportiva româncă la Wimbledon, scriind că „8 e un număr mai bun”. Serena a pierdut atunci în fața Simonei Halep.


Presa americană a sărit în apărarea româncei. Jurnalistul Jon Wertheim a analizat criticile Serenei Williams la adresa Simonei Halep și i-a dat campioanei cea mai bună veste. Omul de presă a susținut că nu ar trebui să se pună în discuție retragerea titlurilor sau a banilor pe care românca i-a câștigat. Teoria lui face referire la faptul că nu există dovezi care să ateste că Simona Halep s-ar fi dopat în anul 2019, atunci când a câștigat al doilea titlu de Grand Slam din carieră, învingând-o în finală pe rivala ei, Serena Williams.


„N-ar trebui să avem o problemă cu luarea titlurilor și banilor câștigați de la atleții murdari, dar această decizie trebuie să fie susținută de dovezi. Nu există nicio dovadă care să sugereze că Simona Halep a trișat în 2019, anul în care a învins-o pe Serena Williams în finală la Wimbledon”, a spus jurnalistul american Jon Wertheim, potrivit tennisuptodate.com




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5705 secunde