Simona Halep: "Așteptarea a fost un calvar!"

151
Simona Halep:

Articole de la același autor

Simona Halep (31 ani, 1138 WTA) încă așteaptă un verdict din partea Sport Resolutions, după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Marea noastră campioană a acceptat să vorbească despre audierile care au avut loc cu mare întârziere, dar şi despre așteptarea verdictului, pe care a numit-o un calvar.

„Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată pentru că îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă.

Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi, e greu să trăieşti în stilul acesta. A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta. M-am antrenat intens, mi-am dorit să fiu pe teren, am început să privesc tenisul altfel şi am apreciat fiecare zi petrecută la antrenament. Dar, de fiecare dată când se amâna audierea, parcă primeam o lovitură puternică şi mă descurajam din nou. Au fost foarte multe suişuri şi coborâşuri, dar pot să spun că am gestionat destul de bine şi nu mi-am pierdut plăcerea de a juca tenis. Nu am amânat eu niciodată acest caz, această audiere. Tot timpul cei care m-au acuzat au amânat, eu am vrut cât mai repede să fiu judecată şi să primesc decizia”, a explicat Simona Halep, pentru Eurosport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9134 secunde