Simona Halep ar putea să se întoarcă pe teren în acest an. Indian Wells sau Miami sunt turneele vizate

605
Simona Halep ar putea să se întoarcă pe teren în acest an. Indian Wells sau Miami sunt turneele vizate - halep-spera-1705069818.jpg

Articole de la același autor

În așteptarea judecării apelului de la TAS, Simona Halep (32 de ani) se pregătește în speranța că în 2024 va reveni pe teren.

Suspendată pentru dopaj, Simona nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, de la US Open, iar revenirea pe teren s-ar putea petrece tot pe tărâmul Statelor Unite ale Americii.

Presa internațională indică turneele de la Indian Wells sau Miami, din luna martie, ca dată pentru revenirea Simonei Halep pe teren în cazul în care va avea câștig de cauză la TAS. „Simona Halep, pe teren în timp ce apelul de la TAS se apropie”, au titrat cei de la tennisuptodate.com, după imaginile postate de sportiva noastră de la antrenament.

Dacă-și câștigă apelul la TAS, Halep ar putea reveni, astfel, pe teren mai repede decât era preconizat: „Dacă își câștigă apelul de la TAS, o dată fezabilă pentru revenirea Simonei Halep pe teren este la turneele de la Miami sau Indian Wells”, mai scrie sursa citată.

TAS va judeca apelul depus de Simona Halep la suspendarea de patru ani dictată de ITIA și Sports Resolutions în perioada 7-9 februarie 2024.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8271 secunde