Ionuț Gheorghe boxează, astăzi, pentru o medalie la Campionatul European

738
Ionuț Gheorghe boxează, astăzi, pentru o medalie la Campionatul European - fc1aaf2d2e32b89c0e2f9e7752254993.jpg
Boxerul constănțean Ionuț Gheorghe, de la CS Farul, evoluează, astăzi, în sferturile de finală ale categoriei 69 kg a Campionatului European de seniori de la Moscova. Adver-sarul constănțeanului este Balazs Bacskai (Ungaria), victoria fiind echivalentă cu asigurarea medaliei de bronz.
Ionuț a acces în sferturi după succesul din optimi contra lui Torben Keller (Danemarca), victorie obținută la puncte (3-1). În meciul precedent, primul din competiție, din "16"-imi, Gheor-ghe a dispus de redutabilul azer Sadig Eynullayev, scor 9-7, la capătul unui meci extrem de disputat.
Prima repriză i-a aparținut ex-sovieticului (4-1), după care Ionuț a revenit în runda secundă, pe care a câștigat-o cu 4-0, trecând astfel în avantaj, 5-4. Azerul a forțat în ultima repriză, dar constănțeanul nu numai că s-a ținut bine, dar a terminat și în avantaj, 4-3, scorul final, 9-7, aducându-i prezența în optimi.
Dacă va câștiga partida cu Bacskai, Ionuț îl va întâlni în semifinale pe învingătorul dintre John Joyce (Irlanda) și Taras Shelestyuk (Ucraina). Celelalte două sferturi sunt Mahamed Nurudinov (Belarus) - Konstantin Snigour (Israel) și Leon Chartoi (Suedia) - Alexis Vastine (Franța).
De pe partea de tablou (cea lungă) a lui Ionuț Gheorghe, au fost eliminați până acum reprezentanții Rusiei (Andrey Zamkovoy), Bulgariei (Evgheni Borisov), Turciei (Onder Sipal), Germaniei (Patrik Wojcicki), Lituaniei (Egidijus Kavaliauskas) sau Moldovei (Vasili Belous).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1752 secunde