Ionuţ Stănescu, mandat de patru ani în Consiliul de administraţie al FRH

170
Ionuţ Stănescu, mandat de patru ani în Consiliul de administraţie al FRH - 1-1651225128.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, va face parte din echipa noului preşedinte al Federaţiei Române de Handbal (FRH), Constantin Din. Cu 71 de voturi, fostul mare portar al naţionalei României a fost ales în Consiliul de administrație al FRH.

„Până în 2026, voi fi membru în Consiliul de administraţie al FRH. Le mulţumesc tuturor cluburilor care m-au votat şi îi doresc mult succes lui Constantin Din. Sper ca handbalul românesc să ajungă iar acolo unde îi este locul”, a transmis Ionuţ Stănescu.

Fostul arbitru internaţional Constantin Din a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Adunarea Generală fiind găzduită de Hotelul Marriott din Bucureşti.

În vârstă de 53 de ani, Din a obţinut o victorie zdrobitoare, în turul al doilea, contra preşedintelui în exerciţiu, Alexandru Dedu: 157 - 66 voturi! Situaţia după primul tur era următoarea: Constantin Din - 95 voturi, Alexandru Dedu - 79 voturi, Bogdan Voina - 48 voturi şi Maximilian Gavrilă - 1 vot.

La Adunarea Generală de alegeri a FRH au participat toţi cei 225 de membri afiliaţi cu drept de vot ai federaţiei. Doar 223 de voturi au fost valabil exprimate, două fiind anulate.

XXX

Meci extrem de important, în acest week-end, pentru HC Dobrogea Sud. Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 11.00, echipa constănţeană joacă, în deplasare, cu CSM Bacău, miza întâlnirii fiind calificarea în turneul Final Four al Cupei României.

Foto: Facebook / HC Dobrogea Sud / Rudi Stănescu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.46 secunde