Iubitorii yachtingului, invitați la Memorialul "Corneliu Cristescu"

180
Iubitorii yachtingului, invitați la Memorialul

Articole de la același autor

Sâmbătă, 2 iulie, în baia mică a lacului Siutghiol, va avea loc Memorialul "Corneliu Cristescu", eveniment din cadrul calendarului competițional al Federației Române de Yachting, organizat de CS Știința Constanța și Liga Navală Română. 


Startul se va da la ora 10, iar ambarcațiunile cu vele se vor întrece la clasele Optimist, Cadet, 420, OK, Laser (băieți și fete). 


"Vrem să îi aducem un omagiu celui care a fost Corneliu Cristescu, figură marcantă a Marinei române. Invitația este lansată pentru toată lumea, oricine își dorește să participe este așteptat alături de noi. Este un prilej bun de pregătire pentru sportivii care vor participa la Campionatele Naționale, fiindcă acestea bat la ușă. Sperăm ca sportivii de la Știința să evolueze foarte bine și să păstreze trofeul în cadrul clubului nostru", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Domnica Micu, antrenor în cadrul CS Știința Constanța. 


Contraamiralul Corneliu Cristescu a trecut în neființă în anul 2011, la vârsta de 72 de ani. 


Considerat o personalitate covârșitoare a Marinei române, Cristescu a fost comandant al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanța, președinte al Ligii Navale Române, doctorand la Sankt Petersburg (Rusia), mare pasionat al yachtingului încă din vremurile tinereții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.343 secunde