La ședința de la Farul, "ne-am văzut doar așa, prietenește"

806
La ședința de la Farul,
Desfășurată într-o formulă restrânsă, întâlnirea de ieri, de la club, nu a avansat soluții concrete de sprijin. Relu Damian, președintele Farului, a spus că, până
în sărbătorile de iarnă, mai sunt necesare una - două ședințe, care să aibă însă și finalitate.

În urma apelului grupării constănțene, care caută surse financiare pentru sprijinirea echipei, ieri s-au prezentat la club numai patru persoane, toți membri fondatori, Ștefan Mihu, Constantin Gache, Paul Peniu și Dumitru Manole, Mihu fiind și președintele Consiliului Director al Fundației Pro-Farul.
"Încercarea noastră a fost de a aduna cât mai mulți oameni în jurul echipei, numai că au venit foarte puțini. Nici măcar toți cei care, astă-vară, mai participaseră la acest gen de discuții, nu au venit. Din motive obiective, nu au putut fi prezenți nici reprezentanții administrației locale (care au însoțit HCM-ul în Rusia), nici Elena Frîncu, directorul DJST, care a fost plecată la București. Alții s-au scuzat că întâlnirea a fost organizată în pripă, astfel că fie erau plecați din țară, fie ocupați cu diverse afaceri. Sperăm ca, la începutul lunii decembrie, să ne vedem într-o formulă mai largă și, ce e mai important, să găsim și ceva modalități concrete de a sprijini Farul. Acum nu am vorbit de soluții palpabile, pentru că nici participarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat. Ne-am văzut doar așa, prietenește. S-a prezentat situația juridică, s-au discutat anumite chestiuni financiare, vizavi de datorii, ce ar trebui făcut, cum ar trebui rezolvate problemele, pentru a putea continua", a declarat Relu Damian.
Președintele Farului a mai spus că Peniu și Gache au reprezentat alte două persoane, Buduru și Borună, iar Gheorghe Ciurea a transmis prin Mihu "că este alături de noi în tot ce vrem să întreprindem".
Potrivit lui Damian, dacă, alături de patronul Giani Nedelcu nu vine nimeni, Farul va lua în calcul orice soluție pentru a continua activitatea și a face performanță.
"Există mai multe variante: fie mutarea echipei în alt oraș, fie continuarea aici, cum putem, singuri împotriva tuturor. Noi sperăm că vom găsi soluții și se va alcătui acea comuniune de idei și de intenții ca Farul să rămână în Constanța, având alături suporteri, oameni de afaceri și autorități, toți cei care ar trebui să ajute clubul", a punctat Relu Damian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Noiembrie 2010
Stire din Sport : "Viteziștii" Constanței
Marţi, 23 Noiembrie 2010
Stire din Sport : "Mai aveam puțin și făceam infarct"
Pagina a fost generata in 0.9744 secunde