Lăcrămioara Perijoc: "Mă simt mai aproape de o medalie la Jocurile Olimpice"

107
Lăcrămioara Perijoc:

Articole de la același autor

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint la cat. 54 kg la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska, a declarat că acum se simte mai aproape de o medalie la Jocurile Olimpice.

„Mă simt mai aproape de o medalie la Jocurile Olimpice acum. Cu cât obţii rezultate mai mari la competiţii mai importante, cu atât încrederea în tine creşte. Îţi doreşti şi simţi că poţi să obţii o medalie la cea mai frumoasă competiţie din lume. La Jocurile Europene clar mai importantă a fost calificarea pentru Paris decât medalia. Aurul este aur la orice competiţie, însă eu mi-l doresc la cea mai frumoasă competiţie”, a spus Perijoc.

Pugilista şi ceilalţi medaliaţi de la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska au fost felicitaţi, vineri, de premierul Marcel Ciolacu în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani.

„Nu am apucat să vorbesc cu premierul, doar a dat mâna cu mine şi m-a felicitat, pentru că doamna Lipă i-a spus că eu deja sunt calificată la Jocurile Olimpice. Felicitări tuturor celor care au obţinut calificarea pentru Paris, sper să se mărească echipa să fie cât mai mulţi”, a menţionat Perijoc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde