Lucian Bute a pierdut meciul pentru titlul mondial IBF cu James DeGale

180
1
Lucian Bute a pierdut meciul pentru titlul mondial IBF cu James DeGale - lucian-1448779636.jpg

Articole recomandate

Lucian Bute a pierdut, duminică dimineață, meciul cu James DeGale, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Britanicul s-a impus după 12 runde prin decizie unanimă.


Britanicul a început mai bine și a dominat clar primele trei reprize. Bute a revenit, a echilibrat meciul, a forțat pe final, însă campionul mondial a fost tot timpul în avantaj și s-a impus prin decizie unanimă, la capătul a 12 runde. 


DECIZIE UNANIMĂ: victorie pentru James DeGale: 116-112, 117-111, 117-111.


Lucian Bute a deținut și el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.



În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deținută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.


Comentează știrea

sibnet
29 noiembrie 2015
mesaj

Din pacate, cred ca este finalul unei cariere de exceptie. Multumim Lucian Bute ! In alta ordine de idei, selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9966 secunde