Lucian Bute și-a păstrat titlul mondial IBF

902
Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, în zorii zilei de ieri, la Quebec, în fața a 16.000 de spectatori, pe mexicanul Librado Andrade, prin KO în repriza a patra, și și-a apărat pentru a patra oară centura de campion mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF.
Bute a dominat primele trei reprize, iar în runda a patra a reușit să îl trimită la podea de două ori pe Andrade, prima dată printr-o directă de stânga, iar a doua oară, de această dată decisiv, printr-un upercut la ficat. Andrade a suferit prima înfrângere prin KO din carieră.
Bute (29 de ani) a avut o bursă de 908.000 de dolari la acest meci, primul pentru el transmis în direct pe HBO, unde a fost comentat de fostul campion mondial Lenox Lewis.
"A fost o seară excepțională pentru mine. După primul meci cu Andrade, am muncit foarte mult doar cu gândul la următoare luptă cu mexicanul. Am demonstrat că a fost un simplu accident ceea ce s-a întâmplat anul trecut, o greșeală, dar am demonstrat acum că merit să fiu campion", a declarat Lucian Bute.
Precedentul meci dintre Bute și Andrade a fost pe 24 octombrie 2008 și s-a încheiat cu victoria românului la puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : "Andrade va lovi doar umbra mea"
Pagina a fost generata in 0.1905 secunde