Nouă medalii la Brașov și la Vaslui

Concurs Luptătorii constănțeni și cei din Mangalia au dominat Naționalele

3435

Articole de la același autor

Luptătorii constănțenii s-au întors cu tolba plină de la Campionatul Național individual școlar la greco-romane, de la Brașov, și de la Naționalele individuale la libere, de la Vaslui, ambele competiții aducându-le nouă medalii.
Sub Tâmpa, LPS "Nicolae Rotaru" CSS (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin) a participat cu șase sportivi și toți au fost medaliați: aur - Dorin Pârvan (categ. 85 kg); argint - Iulian Grăjdan (categ. 42 kg); bronz - Ionuț Ion și Stelian Motoloi (categ. 50 kg), Valentin Ștefan (categ. 54 kg) și Sebastian Agrigoroșoaiei (categ. 63 kg).
Grație acestor distincții, LPS a ocupat locul doi în clasamentul pe echipe, cu 28 de puncte, după CSS Brașov (37p) și înaintea lui CSS Rădăuți (21p).
"Rezultatele sunt excelente, dar ne așteptam la ele, având în vedere că generația actuală este foarte valoroasă. Puteam încheia competiția însă și mai bine, dacă Valentin Ștefan și Sebastian Agrigoro-șoaiei nu ratau la mustață medalii mai strălucitoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea.
La Brașov, a participat și CSS Medgidia (antrenor, Daniel Toader), care a obținut un loc cinci prin Flavius Moise (categ. 54 kg).
Celelalte trei medalii constănțene au fost obținute la Vaslui de către Grupul Școlar "Ion Bănescu" - CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea) - două titluri naționale (Nicoleta Popa și Mădălin Pârvulescu) și de către LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenor, Ioan Bărbătei), care a câștigat bronzul la categoria 85 kg, prin Cosmin Caraion.
"Suntem mulțumiți de rezultatele obținute și de copiii pe care-i creștem. Avem o pepinieră promițătoare, care sperăm să ne aducă rezultate la fel de bune și la juniori, și la seniori. Alături de Constanța, centrele de la Mangalia și Medgidia contribuie și ele la situarea județului nostru pe podiumul competițional național", ne-a spus și Gigi Pambuca, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8753 secunde