"Magia" fotbalului judeţean continuă cu meciuri intense

359

Articole de la același autor

Fotbalul mic din judeţul Constanţa se pregăteşte pentru o nouă etapă intensă ce va avea loc în weekend-ul care urmează. Sâmbătă va fi o zi plină, cu meciuri care se vor disputa prin toate colţurile judeţului, iar dacă vremea va fi una prielnică, cu siguranţă că micuţele arene vor fi luate cu asalt şi de spectatori.

Capul de afiş al etapei este, fără doar şi poate, meciul dintre Victoria Cumpăna şi liderul Axiopolis Cernavodă.

Elevii lui Petre Grigoraş vin după o victorie lejeră obţinută la Topraisar, scor 5-1, meci în cadrul căruia fotbaliştii din Cernavodă i-au dedicat victoria lui Alexandru Grigoraş, care a suferit o accidentare horror într-o partidă disputată împotriva celor de la Viitorul Cobadin.

De partea cealaltă, Victoria Cumpăna vine după un succes obţinut cu greu pe terenul „lanternei roşii” Ştiinţa Poarta Albă, scor 3-2 şi va da totul pentru a face un meci bun împotriva liderului.

Într-un alt meci interesant, Sparta Techirghiol va primi vizita celor de la AS Portul Constanţa.

Formaţia din Techirghiol este pe locul al doilea în clasament şi pleacă din postură de favorită în disputa cu „portuarii”. În etapa trecută Sparta Techirghiol a învins cu 1-0 pe terenul celor de la Farul Tuzla, în timp ce Portul Constanţa a cedat pe teren propriu, scor 5-1 cu CSO Ovidiu.

Şi dacă tot am ajuns la echipa din Ovidiu, aceasta va primi vizita celor de la Viitorul Cobadin. Formaţia din Cobadin a pierdut fără drept de apel în etapa trecută pe terenul celor de la CS Medgidia, scor 0-3.

CS Medgidia va juca şi în această etapă tot pe teren propriu şi va primi vizita echipei CS Agigea, formaţie care în etapa trecută s-a impus într-un meci spectaculos în faţa celor de la CS Năvodari cu scorul de 4-3.

După această înfrângere, năvodărenii vor da piept sâmbătă cu AS Şoimii Topraisar şi nu se gândesc decât la toate cele trei puncte puse în joc.

CS Poseidon Limanu va primi vizita echipei CSC Mihail Kogălniceanu, CS Viitorul Hârşova va juca pe teren propriu cu Farul Tuzla, iar Ştiinţa Poarta Albă va încerca să câştige primele puncte din acest campionat în confruntarea cu CS Lumina.

Un ultim meci din această etapă va fi cel dintre Viitorul Pecineaga şi CSO Murfatlar, o partidă care se anunţă foarte echilibrată.

În clasament pe primul loc se află Axiopolis Cernavodă cu 75 de puncte, lider autoritar. Formaţia lui Petre Grigoraş este urmată de Sparta Techirghiol cu 68 de puncte, în timp ce pe locul al treilea este CS Medgidia cu 61 de puncte.

La retrogradare lupta este destul de intensă. Ştiinţa Poarta Albă este ca şi căzută în Liga a 5-a, având 0 puncte din 25 de meciuri jucate. Şoimii Topraisar, CSC Mihail Kogălniceanu şi Viitorul Pecineaga au 16, 17, respectiv 18 puncte, ceea ce înseamnă că lupta pentru supravieţuire în Liga a 4-a se va duce până la ultima etapă.

Toate meciurile se vor juca sâmbătă, cu începere de la ora 13:00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4575 secunde