Mariana Târcă, noua antrenoare a Rulmentului Brașov

757
Mariana Târcă a fost instalată, ieri, în funcția de antrenoare a echipei de handbal feminin Rulmentul Brașov, ea precedându-i pe banca tehnică lui Herbert Muller.
Această decizie a fost luată în urma unei întâlniri între primarul Brașovului, George Scripcaru, directorul general al Urban SA, Teodor Florescu, și antrenorii Mariana Târcă și Herbert Muller. Pentru moment, noul tehnician nu știe câte jucătoare va avea la dispoziție pentru a se deplasa la Reșița, pentru primul meci din returul Ligii Naționale, programat sâmbătă, la ora 11.00. Președintele clubului Rulmentul va fi șeful Direcției de Sport din Primăria Brașov, Florin Florea.
v v v
Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a impus, cu scorul de 34-18 (17-8), în fața Cetății Deva, într-un meci jucat în devans, contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Pentru campioana României, cele mai multe goluri le-au marcat Ionela Gâlcă Stanca (8) și Ramona Maier (5), în timp ce, de la Deva, s-a remarcat Florentina Cartaș, autoare a șase goluri.
Partida a fost devansată la cererea Oltchimului, care, duminică, 10 ianuarie, joacă în Liga Campionilor, cu SD Itxako, un meci decisiv pentru calificarea în grupele principale ale celei mai puternice competiții continentale inter-cluburi.
După nouă meciuri disputate în campionat, Oltchim este lider detașat, cu punctaj maxim (18), fiind urmată de HCM Baia Mare și U Cluj, care au câte 12 puncte și un meci mai puțin.
Celelalte meciuri ale etapei a 9-a a Ligii Naționale se vor desfășura după următorul program: vineri, 8 ianuarie: HC Zalău - U Cluj (ora 18.00, în direct la Digi Sport); sâmbătă, 9 ianuarie: CS Tomis Constanța - HCM Roman, Rapid București - Știința Bacău, HCM Baia Mare - HC Dunărea Brăila, Universitatea Reșița - Rulmentul Brașov și HC Oțelul Galați - HCM Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde