Ieri, la Constanța, FC Farul - Delta Tulcea 0-0

"Marinari" de nerecunoscut (galerie foto)

2108
Farul a ratat șansa de a urca pe podiumul Ligii a II-a, neputând trece de tulceni, deși oaspeților le-au lipsit mulți jucători de bază (Pătrașcu, Larie, Pantelie, Nanu, Coconașu, Lucan).
Neputincios. Așa a fost jocul Farului de ieri, pe teren "marinarii" nereușind nimic și fiind de nerecunoscut. De unde cu Bacăul făceau o demonstrație de eficiență, iar cu Suceava își creau o groază de ocazii, acum constănțenii au fost zero în atac, dar și până acolo jocul a scârțâit îngrozitor, a rulat cu încetinitorul.
Acuzați de tribună că nu au vrut să joace, din cauză că nu și-au luat banii, fotbaliștii se apără: nici vorbă de așa ceva. Pur și simplu, spun ei, atât au putut, nemulțumirile financiare luându-le gândul de la meci și afectându-le pregătirea, lucru care s-a văzut pe gazon.
Cert este că pe teren au fost multe "mâini moarte", care au tras jocul în jos. Ocaziile au venit cu țârâita (cinci în tot meciul). Lipsiți de inspirație, de aplomb, aiuriți în joc, "marinarii" și-au creat prima situație abia în minutul 40 (Chico), după ce Delta avusese deja două până atunci (Borza 14, Horovei 17) și o "indirectă" din careu, iar până la pauză oaspeții au mai irosit una (V. Crețu 42).
În partea secundă, Farul a presat mai mult, dar în van, tot fără gol. Din zbaterea aceasta inutilă au ieșit mai multe ocazii la poarta tulceană, însă, de fiecare dată, B. Andone (56), Rusmir (73) și, mai ales, Papp (52) și Matei (90+4) au ales rezolvările nepotrivite.
Au jucat: FC Farul (antrenor, Marius Șumudică): Sardescu - Mățel (cpt.), Diogo, Papp, Gaston - Andrade (29, Rusmir), B. Andone (85, Păcuraru), B. Teekloh (69, Mansur), C. Matei - Chico, M. Ene; Delta (antrenor, Constantin Gache): Olteanu - Peteleu, Grigorov (cpt.), Mișelaricu, L. Ștefan - V. Crețu (90+2, Peteanu), N. Crețu, Macare, Horo-vei - Costescu (85 Mărgineanu), Borza; cartonașe galbene: Diogo, Chico, Papp / N. Crețu, Mișelaricu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" își primesc banii până marți
Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Constantin Stamate s-a întors la Farul
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : Tunete și fulgere peste "Arcul de Triumf"
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" caută a patra victorie la rând
Pagina a fost generata in 0.388 secunde