Memorialul "Marian Voicu" la șah, în week-end, la Mamaia

429
5
Memorialul

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 9.30, la Complexul "Estival" din stațiunea Mamaia, va avea loc Memorialul "Marian Voicu" la șah rapid, competiție organizată de Asociația Județeană de Șah Constanța, în parteneriat cu CS Sissa Constanța, în semn de omagiu pentru multiplul campion de șah al Constanței, unul din cei mai apreciați sahiști ai Constanței, Marian Voicu, trecut în neființă acum patru ani. 


Concursul este deschis oricărui împătimit al șahului din județul Constanța și numai, pe listele de participare fiind prezenți și patru sportivi din Bulgaria. În total, sunt așteptați aproximativ 50 de șahiști legitimați la Palatul Copiilor Constanța, CS Sissa, ACS Fian-chetto, Axiopolis Cernavodă, CS Victoria Techirghiol și CS Noua Generație Mangalia. 


Se vor juca șapte runde, în sistem elvețian, iar ritmul de joc va fi de 10 minute + 2 secunde bonus/mutare. Concursul va fi arbitrat de către profesorul Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah Constanța. 


Șahiștii interesați se pot înscrie și astăzi, iar pentru informații suplimentare, pot apela la ajutorul lui Stelian Gimurtu, la telefon 0726/574.666. 


Comentează știrea

nico
12 mai 2016
sah

"unul din cei mai apreciați sahiști ai Constanței, Marian Voicu"................sa fim seriosi........a fost un jucator mediocru si un alcoolic notoriu

Sah...
13 mai 2016
...Mat!

Sper sa castige Cici Spulber...mult succes tuturor!

Vasile
18 octombrie 2016
sah

Maestrul Zaim iti transmite ca urineaza pe fata ta de sobolan.

dani
30 mai 2017
Sah

Ești atât de frustrat încât nu te poți controla. Comentariile tale demonstrează multe. Inclusiv faptul că nu te poți apropia măcar de Marian Voicu. Respect organizatorilor. De tine nu o să mai amintească nimeni pentru că ești un NIMENI.

dani
30 mai 2017
Sah

L-ai cunoscut nico pe Marian Voicu? Un OM, un patriot,un deștept și un bun român. Tu nico.....un mare NIMENI,anonim,frustrat,limitat,izolat sigur de oameni și de familie. Există medici care încearcă să ajute bolnavi de genul tău. Psihiatri. Ești un mort viu într-o lume care te ignoră știind că dacă interacționează cu tine, va fi infestată de caracterul și otrava din tine ocolind putoarea și jegul ce le emani în jurul tău.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4627 secunde