Mihai Covaliu (COSR): „Şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

555
Mihai Covaliu (COSR): „Şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante” - covaliu-haleep-1713447631.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că şansele jucătoarei de tenis Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris sunt importante.

„Team România este pregătită să îi primească pe toţi sportivii care îşi doresc cu adevărat să reprezinte România la Jocurile Olimpice. Din ce am înţeles, şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante, nu mici, nu mari. Se fac demersuri pe mai multe canale, iar în momentul în care va fi ceva clar vom fi informaţi”, a spus Covaliu.

„La tenis pot participa 4 sportivi, inclusiv la dublu mixt. Eu vreau chiar să le felicit pe Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian pentru performanţa extraordinară de a se califica la turneul final al Billie Jean King Cup, dar mai ales pentru modul în care au luptat. Cum ar fi o medalie la Roland Garros, la Jocurile Olimpice, în capitala Franţei? Ar fi tot ceea ce poate obţine mai frumos tenisul românesc în acest moment”, a adăugat el.

Preşedintele a menţionat că au fost previzionate între 6 şi 8 medalii pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, însă anumite analize merg până la un număr de 10.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde