Mihnea Harasim, de la CSM Constanţa, prezent în primele două etape din Turul Siciliei

172
Mihnea Harasim, de la CSM Constanţa, prezent în primele două etape din Turul Siciliei - 1-1682425980.jpg

Articole de la același autor

Mihnea Harasim a semnat contractul cu CSM Constanţa şi a devenit cel mai nou component al secţiei de ciclism din cardul grupării de pe litoral. În vârstă de 18 ani, rutierul a participat la primul său tur internaţional din acest an.

Noua achiziţie a CSM-ului Constanţa, Mihnea Harasim, a fost prezent în primele două etape din Turul Siciliei, ratând finish-ul la al treilea din cauza unei căzături.

Alături de echipa sa, Sofer Savini Due OMZ, el a luat startul şi în Turul Metropolitan al Reggio Calabria, o cursă aflată la a 66-a ediţie care se întinde pe o distanţă de 162 de km, alături de rutieri cunoscuţi, precum Lorenzo Di Camillo, Marco Oliva (ambii din Italia), Nikiforos Arvanitou (Grecia), Lepold Zoltan (Ungaria), Conor Schunk (SUA) sau Soh Narumi (Japonia).

„Cred că cea mai mare plăcere a unui sportiv este să facă parte dintr-o structură unde se simte cu adevărat acasă, în special atunci când aceasta reprezintă, susţine şi promovează locul în care el s-a născut, a crescut, a învăţat sau mai bine spus a devenit sportivul care astăzi tinde spre vârful piramidei.

Mă simt extrem de norocos că am semnat cu CSM Constanţa, un club sportiv în care eu, ca şi constănţean, mă regăsesc cu adevărat, un club în care pornesc la drum foarte încrezător şi ambiţios”, a transmis Mihnea Harasim.

XXX

Trei candidaţi, Ştefan Laibner, Alexandru Cătălin Sprînceană şi Constantin Stan, au fost validaţi pentru funcţia de preşedinte la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Federaţiei Române de Ciclism (FRC), prevăzută vineri, 28 aprilie, de la ora 10.00, la sala „Nadia Comăneci” din sediul Ministerului Sportului.

Alex Ciocan, cel care s-a aflat la conducerea federaţie între 19 iunie 2021 şi 23 februarie 2023, a renunţat să mai candideze la vreo funcţie. Din 23 februarie, FRC a rămas fără conducere, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul unui club care a contestat alegerile din iunie 2021.

Ştefan Laibner a fost vicepreşedinte în perioada mandatului lui Alex Ciocan, iar Cătălin Sprînceană a fost vicepreşedinte în ultimul mandat de preşedinte al lui Carol Eduard Novak, actual ministru al Sportului.

Pentru cele două funcţii de vicepreşedinte s-au înscris trei candidaţi: Szabolcs Sebestyen, Daniel Sărdan şi Ovidiu Simen, în timp ce, pentru cele trei posturi de membru în Consiliul de administraţie, sunt înregistrate opt candidaturi: constănţeanul Victor Bănescu, Răzvan Jugănaru, Sorin Cristian Matican, Alexandru Mihai Mareş, Corina Grosu, Bogdan Valeriu Brînză, Mihai Florin Popa şi Geza Kinda.

În caz de neîntrunire a cvorumului, de două treimi din structurile afiliate, Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri se reconvoacă pentru data de 29 aprilie, în aceeaşi locaţie, începând de la ora 14.30, având aceeaşi ordine de zi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde