Gradul de ocupare în hotelurile deschise în stațiunea Mamaia de 1 Mai este de peste 80%

254
Gradul de ocupare în hotelurile deschise în stațiunea Mamaia de 1 Mai este de peste 80% - mamaia-1682424873.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Sunwaves și petrecerile care vor fi organizate în cluburile din Mamaia în minivacanța de 1 Mai atrag peste 15.000 de turiști români și străini în stațiune. Unitățile de cazare deschise din acest weekend au deja un grad de ocupare de peste 80%.


“Peste 40 de hoteluri vor fi deschise în acest weekend prelungit în stațiunea Mamaia și mai mult de 10 unități de cazare din orașul Constanța au pachete pentru minivacanța de 1 Mai. Hotelurile deschise în nordul stațiunii Mamaia, acolo unde vor avea loc și cele mai multe evenimente în următoarea perioadă au un grad de ocupare foarte ridicat, de aproximativ 75%”, a declarat Ștefan Necula, directorul unei agenții de turism de pe litoral.


Prețurile pentru cazare sunt diferite, în funcție de dotările hotelurilor și calitatea serviciilor oferite, astfel că pornesc de la 128 de lei pe noapte/cameră într-un un hotel de 3 stele și ajung până la 299 de lei pe noapte/cameră într-un hotel de 4 stele.


1 Mai este zi liberă pentru angajați, elevi și studenți, iar evenimentele organizate în stațiunea Mamaia încep din data de 27-28 aprilie, astfel că și pachetele turistice pregătite de hotelieri sunt pentru perioada 28 aprilie – 2 mai sau 28 aprilie - 1 mai 2023.


“Stațiunea Mamaia este din nou în topul preferințelor turiștilor care vin în acest an la mare, de 1 Mai. În plus, prețurile în Mamaia nu sunt mai mari decât în alte stațiuni pentru minivacanța de 1 Mai. Pentru un hotel de 3 stele, doi adulți plătesc pentru un sejur de 3 nopți, prețuri pornind de la 861 de lei cu micul dejun inclus, iar la unitățile de cazare de 4 stele, un cuplu va plăti de la 897 de lei/cameră pentru 3 nopți de cazare cu micul dejun inclus”, a spus Nicolae Bucovală, Președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 5.5848 secunde