Ministrul Tineretului şi Sportului, meci demonstrativ de tenis de masă cu Bernadette Szocs

817
Ministrul Tineretului şi Sportului, meci demonstrativ de tenis de masă cu Bernadette Szocs - tenismasa-1613419160.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a fost prezent, la Odorheiu Secuiesc, în sala de tenis de masă, la Campionatul Național pe echipe - Superliga, cea mai importantă competiție pe echipe organizată de Federația Română de Tenis de Masă. 
Ministrul Tineretului și Sportului a discutat cu sportivii, antrenorii și oficialii, a oferit câteva informații de la microfonul comentatorilor și a jucat un meci demonstrativ cu campioana europeană la tenis de masă Bernadette Cynthia Szocs. 


„Sunt foarte fericit că pot să fiu aici cu cei mai buni sportivi de nivel național la tenis de masă. Vreau să fiu alături de sport, sunt un om de sport și cred că pot să le dau foarte mult acestor sportivi și, bineînțeles, să învăț și eu de la ei. Vedeți o competiție foarte bine organizată, cu cei mai buni sportivi și mă bucur că federația de tenis de masă reușește să califice sportivi, care au performanțe notabile la nivel internațional. 
Prin sport, ne educăm. Sportivii au devenit manageri buni, oameni respectați, după retragerea din carieră”, a declarat ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde