MTS lansează proiectul „Performanţă şi Succes”

147

Articole de la același autor

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) lansează, în data de 24 septembrie, proiectul „Performanță și Succes”, primul proiect care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Gândit ca o serie de workshopuri, acest proiect își propune să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viața sportivă și de a-și gestiona mai bine cariera sportivă și brandul personal. Cele patru teme generale - Nutriție & sănătate mintală, Branding personal, Management & Marketing sportiv, Comunicare eficientă cu presa - ating aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal.

„Fiecare workshop va fi susținut de invitați din diferite domenii, specialiști reputați în domeniile abordate în cadrul fiecărui modul: foști sportivi de performanță, speakeri motivaționali, psihologi, nutriționiști și diabetologi, specialiști în social media și comunicare, jurnaliști, oameni de televiziune etc. Datele de desfăşurare a seminariilor sunt: 24 septembrie, 7 octombrie, 21 octombrie și 4 noiembrie.

Fiecare workshop se va desfășura între orele 18-20, urmând să fie transmis live și pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului”, au transmis reprezentanţii MTS. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3034 secunde