Mută Gheorghe Hagi echipa de la Ovidiu?

2062
5
Mută Gheorghe Hagi echipa de la Ovidiu? - gheorghehagi-1478516166.jpg

Articole de la același autor

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la FC Viitorul, a afirmat faptul că Gheorghe Hagi ia în considerare și opțiunea de a muta echipa de la Ovidiu, la Constanța, chiar și sub titulatura defunctei Farul Constanța, în contextul în care autoritățile din orașul de la malul mării își vor dori să se alieze idealurilor sale de a forma o echipă competitivă, destul de puternică încât să se lupte la titlu.

"Cea mai firească opțiune, după părerea mea, ar fi cei care dețin puterea în orașul Constanța să-l invite pe Hagi la discuții și astfel Viitorul să devină echipa orașului chiar sub numele de Farul", a declarat acesta la Pro Sport LIVE.







Comentează știrea

Eu
7 noiembrie 2016
Ovidiu nu e cta

Exista o echipa cu numele Farul in liga a 4-a. O echipa care va lua palmaresul.si emblema.

Cetatean
7 noiembrie 2016
...

Din pacate, asa cum ne-au aratat de-a lungul timpului, atat autoritatile cat si suporterii nu sunt inca pregatiti pentru o noua echipa de fotbal care sa faca performanta pentru CONSTANTA. Cand VIITORUL juca la CT nu venea nimeni la stadion ... decat daca adversarii se numeau STEAUA ... DINAMO ... adica cei care veneau erau suporterii adversarilor. Cat timp nostalgicii care scriu pe toti peretii ... organizeaza manifestatii ... etc nu inteleg ca lumea este intr-o continua schimbare, eu cred ca nu suntem inca pregatiti pentru o echipa care a plecat de la 0 si a ajuns sa fie pe podium. Se numeate PERFORMANTA !!! Concluzionand, nu suntem pregatiti pentru a intelege, aprecia, recunoaste si incuraja PERFORMANTA ... suntem doar ... nostalgici !

fost membru gnr9
7 noiembrie 2016
.

Oricat de tare ar durea, viitorul trebuie sa isi continue succesul si palmaresul acolo la ei...farul nu mai e ce a fost...si mai sus de liga 3, max liga 2 nu mai urca..au fost mancati...in schimb hagi ar putea reprezenta constanta cu viitorul...gen noul farul...mai bun, mai tactic, mai finantat...

constantean
7 noiembrie 2016
stai la Ovidiu

Gica...ramai la Ovidiu . noi avem echipa in liga a 4 a....si vom promova an de an. Nu ti-a pasat niciodata de Farul. Nu te baga peste noi.

Doar Farul
7 noiembrie 2016
Doar Farul

În Constanța doar FARUL contează !!! 😉

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3568 secunde