Oină / Un club de tradiţie revine în sportul naţional. Negocierile de reafiliere, la Constanţa

360
Oină / Un club de tradiţie revine în sportul naţional. Negocierile de reafiliere, la Constanţa - oinaclub-1620654060.jpg

Articole de la același autor

La sediul Federaţiei Române de Oină, a avut loc o interesantă întâlnire între preşedintele federaţiei, constănţeanul Nicolae Dobre, şi o delegaţie din partea CSM Râmnicu Sărat, formată din Ştefan Ciprian Barbu, consilier personal al primarului localităţii buzoiene, şi Cosmin Ciprian Bălan, antrenor în cadrul clubului.

Cu această ocazie, a fost definitivat dosarul de reafiliere al clubului şi au fost purtate discuţii privind activitatea pe linie de oină pe anul în curs. Au fost stabilite direcţiile de acţiune pentru participarea echipei clubului la competiţii şi desfăşurarea unui proiect amplu la nivelul judeţului.

„Felicităm Primăria Râmnicu Sărat pentru această iniţiativă şi apreciem efortul celor doi reprezentanţi ai clubului de a veni special până la Constanţa în vederea reafilierii structurii sportive. Le dorim mult succes!”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde