Olimpism / FOTE Friuli Veneția Giulia 2023. România - locul patru la snowboard!

143
Olimpism / FOTE Friuli Veneția Giulia 2023. România - locul patru la snowboard! - 1-1674828870.jpg

Articole de la același autor

Rezultat superb pentru echipa de snowboard a României. În cea de-a cincea zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European Friuli Veneția Giulia 2023, Kata Mandel a încheiat competiția individuală feminină pe locul patru, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

În finală, sportiva antrenată de Géza Loránt Kinda a fost întrecută doar de franțuzoaica Felicie Leicht, câștigătoarea competiției, Lea Casta, medaliata cu argint, tot din Franța, și Karolina Sperlova, din Cehia, ocupanta locului trei.

Kata Mandel a înregistrat astfel cel mai bun rezultat al echipei României de până acum la această ediție a FOTE și cea mai bună clasare a unui sportiv român în întrecerile de snowboard din cadrul FOTE.

Cel mai bun rezultat din istoria participărilor românești în competiția de snowboard din cadrul FOTE de iarnă erau un loc şase pe care s-a clasat Matyas Iszlay în proba masculină de snowboard cross (SBX), la FOTE Erzurum 2017.

Ultima reprezentantă a României care a încheiat pe locul patru într-o probă individuală la FOTE de iarnă a fost Irina Potîngă, la biatlon, 6 km sprint, în 2011, la FOTE Liberec.

În competiția individuală masculină de snowboard SBX, Ștefan Lazăr s-a oprit în optimile de finală, iar la sfârșitul concursului a ocupat locul 18.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5164 secunde