Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a renunţat la două jucătoare din SUA

151
Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a renunţat la două jucătoare din SUA - phoenixconstanta-1610464363.jpg

Articole de la același autor

Conducerea echipei Phoenix CSU Simona Halep Constanța a hotărât să încheie pe cale amiabilă, contractele cu jucătoarele americane Jordan Erin Hawkins (23 ani) și Denia Davis Stewart (22 ani), ambele venite în toamna anului trecut.

Decizia a venit după ce formația antrenată de Carmin Popa nu a putut evolua în turneul Ligii Naționale de baschet feminin organizat în Sala Sporturilor din Constanța, având trei cazuri de COVID-19 în rândul lotului.

Informația despre aceste cazuri a fost publicată de site-ul echipei FCC Baschet Arad, care ar fi trebuit să joace cu Phoenix, chiar la Constanța.

Meciurile pe care Phoenix CSU Simona Halep trebuia să le susțină la Constanța cu FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj au fost amânate pentru o dată ulterioară.

Turul sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin s-a încheiat după disputarea primelor cinci turnee.

Șase partide vor fi reprogramate după ce au fost amânate datorită cazurilor de COVID-19 de la Agronomia București și Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Partidele restante se vor juca în cadrul unui turneu, care va avea loc înainte de startul returului.

Phoenix CSU Simona Halep Constanța se află pe locul al 9-lea cu 13 puncte, având 4 victorii și 5 înfrângeri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2289 secunde