Premii în valoare totală de 100.000 de lei, la Naţionalele de şah de la Eforie Nord

214
Premii în valoare totală de 100.000 de lei, la Naţionalele de şah de la Eforie Nord - 1-1642511813.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19-27 februarie, la Eforie Nord, vor avea loc întrecerile Campionatelor Naţionale Open şi de senioare la şah clasic, participarea fiind permisă pentru toţi jucătorii legitimaţi.

Conform regulamentului Campionatului Naţional de amatori, pot participa la această competiţie toţi jucătorii cu coeficient Elo mai mic de 2200, dacă nu deţin titlurile internaţionale IM, WGM, GM.

Fondul total de premiere al celor trei întreceri va fi de 100.000 de lei, dintre care 74.000 de lei se acordă câştigătorilor Campionatelor Naţionale Open şi de senioare, iar 26.000 de lei, câştigătorilor Campionatelor Naţionale de amatori.

„«Jocul, faima şi banii». Sunt lucrurile pe care Anish Giri (n.r. - un campion olandez, născut la Sankt Petersburg, din tată nepalez şi mamă rusoaică) le iubeşte la şah şi ne-a spus asta chiar la Bucureşti, anul trecut.

Jocul ţine de voi, să fiţi din ce în ce mai buni. Faima o să urmeze, la fel şi banii, dar aici putem ajuta şi noi un pic. Punem 100.000 de lei în joc la Campionatele Naţionale ale României Open, senioare, amatori.

Ne vedem la Eforie Nord”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Şah.

XXX

A văzut lumina tiparului un nou număr ale revistei „Şah”. În cele 88 de pagini color, cititorii pot urmări lupta din meciul pentru titlul mondial dintre Magnus Carlsen şi Jan Nepomniachtchi, în partidele comentate cu aplomb, claritate şi precizie de antrenorul emerit constănţean MI Mircea Pavlov, apoi evoluţia componenţilor loturilor olimpice la Campionatele Europei pe echipe, o mică Olimpiadă unde din nou a strălucit tânărul campion al României, marele maestru Bogdan Deac.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Şah

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4528 secunde