Președintele FR de Box, Vasile Cîtea: "Au fost șapte luni infernale!"

173
Președintele FR de Box, Vasile Cîtea:

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, a prezentat public un prim raport de activitate după șapte luni de la preluarea funcției. 


Ales de către Adunarea Generală din 14 ianuarie, Cîtea descrie marile probleme cu care s-a confruntat: "Au fost șapte luni nu grele, ci de-a dreptul infernale, pentru că, pe lângă incredibilele probleme financiare, juridice, contabile, de organizare, de personal, de funcționare chiar, ținând cont de blocarea completă a relației cu MTS și de popririle de pe conturi, am mai preluat și o criză de imagine și de încredere fără precedent pentru această federație de top a sportului românesc". 


La preluarea mandatului, Cîtea susține că s-a confruntat cu datorii imense la ANAF, MTS, către furnizori și terți, 14 procese pe rol la judecătorie, fără comise de cenzori, comisie de disciplină, comisie de apel, contabil, jurist, economist, cu doar patru angajați, neplătiți de luni de zile, fără telefon și internet etc. 


După angajarea unui avocat cu experiență, FR de Box a câștigat 13 din cele 14 procese avute. A fost pierdut doar cel cu Rudel Obreja, în care federația îi datorează fostului președinte suma de 79.000 lei plus penalități. 




În perioada 21-28 august, pe plaja Laguna din Mangalia, va avea loc etapa finală a Campionatului Național de box feminin, ediția 2016, pentru junioare (15-16 ani), tineret (17-18 ani) și senioare (19-40 ani).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4862 secunde