Răzvan Marin, o nouă evoluţie dezamăgitoare la Empoli

135
Răzvan Marin, o nouă evoluţie dezamăgitoare la Empoli - marin-empoli-1691926403.jpg

Articole de la același autor

Empoli a fost eliminată surprinzător din Cupa Italiei, după ce a fost învinsă de Cittadella, scor 1-2. Răzvan Marin (27 de ani) a fost a fost folosit încă din primul minut de către tehnicianul Paolo Zanetti.

Empoli a început mult mai bine partida, iar Francesco Caputo a deschis scorul în minutul 8, după o pasă venită de la Roberto Piccoli.

„Albaștrii” au intrat la cabine cu avantaj minim, însă formația din Serie B a ieșit mult mai montată și a întors scorul în cea de-a doua repriză.

La doar două minute după ce Răzvan Marin a fost înlocuit (58’), Cittadella a egalat prim Francesco Amatucci. Elia Caprile, portarul lui Empoli, a fost din nou învins, în minutul 80, de către Andrea Magrassi, iar Cittadella a produs surpriza și s-a calificat în 16-imile Cupei Italiei.

Pentru evoluția sa, Răzvan Marin a fost notat doar cu 5,5 de către jurnaliștii italieni: „În prima repriză încearcă să-și ajute colegii din departamentul ofensiv. La începutul celei de-a doua reprize este văzut mai mult în defensivă, apoi este înlocuit în minutul 58”, au scris cei de la tuttomercatoweb. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5389 secunde