'Remontada' din partida cu PSG, printre cele mai frumoase momente pentru Neymar

615
'Remontada' din partida cu PSG, printre cele mai frumoase momente pentru Neymar - 87ca7555a5c0861253044a02ac2d35c3-1563104896.jpg

Articole recomandate

Atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, spune că printre cele mai frumoase momente din cariera sa s-a numărat și ''remontada'' din partida câștigată de FC Barcelona conta PSG.



"Primul moment a fost victoria noastră de la Jocurile Olimpice cu Brazilia (în 2016). Al doilea, când am câștigat împotriva PSG cu FC Barcelona. Când noi am marcat al șaselea gol a fost incredibil (...)'', a declarat brazilianul, potrivit AFP.

"Ney" este așteptat luni la Paris, la o săptămână după data stabilită de antrenorul lui PSG privind reluarea antrenamentelor. Această întârziere a amplificat zvonurile pe marginea unei posibile despărțiri a brazilianului de campioana Franței.

Mai mult, sâmbătă seara atacantul a postat un scurt video pe contul său de Instagram în care la un moment dat apare pe fundal logo-ul clubului FC Barcelona. Pentru a spori și mai mult misterul, în cele zece secunde filmate este redat și un citat din Biblie: ''Nicio armă întoarsă împotriva ta nu te va lovi''.

Neymar va fi convocat săptămâna viitoare, la sosirea sa la Paris, de conducerea clubului francez de fotbal în vederea unei sancțiuni sau a anulării primei de etică pentru luna iulie, potrivit L'Equipe.

Neprezentarea atacantului internațional brazilian la reunirea lotului de luni, 8 iulie, a stârnit nemulțumirea conducerii clubului parizian, însă tatăl său i-a luat imediat apărarea, declarând că echipa era la curent cu agenda lui Neymar, iar întoarcerea sa va avea loc, așa cum era stabilit, pe data de 15 iulie.

Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a afirmat luni că "Neymar poate să plece de la PSG dacă există o ofertă care să mulțumească pe toată lumea".

Presa catalană relata recent că Barca și Neymar au ajuns la un acord în privința unui contract pe cinci ani, în contextul în care starul brazilian a acceptat un salariu redus cu aproape jumătate față de cel de la PSG. Neymar ar urma să încaseze un salariu anual net de 24 milioane euro, apropiat de cel pe care îl avea la clubul catalan înainte de a pleca la PSG în 2017. Neymar încasează la PSG, potrivit presei, un salariu anual de peste 35 milioane euro.

De asemenea, conform presei, Neymar ar fi acceptat să renunțe la plângerea depusă în Spania contra clubului catalan care nu i-a vărsat o primă de 26 milioane euro la prelungirea contactului său.

PSG a plătit suma record de 222 milioane euro pentru transferul lui Neymar în 2017 și a evocat o posibilă despărțire de vedeta braziliană, asupra căreia planează acuzații de viol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2811 secunde