România, a treia pe lista capilor de serie pentru play-off-ul Billie Jean King Cup

146
România, a treia pe lista capilor de serie pentru play-off-ul Billie Jean King Cup - 1-1655213155.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de tenis a României este a treia pe lista capilor de serie la tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul competiţiei Billie Jean King (BJK) Cup, eveniment care va avea loc joi, 16 iunie, de la ora 16.00 (ora României), la sediul ITF de la Londra.

Alături de România, pe lista capilor de serie se mai regăsesc Franţa, Germania, Letonia, Japonia, Brazilia, China şi Serbia, celelalte echipe care vor intra în urne la tragerea la sorţi fiind Argentina, Austria, Croaţia, Ungaria, Mexic, Ţările de Jos, Slovenia şi Ucraina.

Cele opt meciuri din play-off se vor desfăşura pe 11 şi 12 noiembrie, între ele aflându-se echipele care au pierdut, în aprilie, meciurile de calificare la turneul final al BJK Cup, precum şi cele mai bune echipe din zonele regionale ale Grupei I. Câştigătoarele acestui play-off vor evolua în calificările din 2023 pentru turneul final, în timp ce învinsese vor evolua în regiunile lor din Grupa I.

România, fără cele mai bune jucătoare ale sale, a fost surclasată de Polonia, scor 0-4, în aprilie, la Radom, în calificări.

Turneul final din acest an va avea loc la Glasgow (Scoţia), în perioada 8-13 noiembrie.

XXX

Un nou turneu Tennis Europe de succes organizat de Federaţia Română de Tenis pe terenurile Centrului Naţional de Tenis din Bucureşti, câştigat de jucătorii români atât la simplu, cât şi la dublu.

FR Tennis Trophy, turneu Tennis Europe U14, de categoria 3, a adunat la start peste 120 de jucători din România, o participare impresionantă, iar campionii de la simplu sunt Ana Varsa şi Iulius Stoica.

Foto: Facebook / Romania Billie Jean King Cup Team / Cristina Huţu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4311 secunde