Fapte bune în spiritul Crăciunului!

Rugbiştii de la CS Cleopatra, cadouri pentru copiii din Complexul de Servicii Comunitare „Cristina”

327
Rugbiştii de la CS Cleopatra, cadouri pentru copiii din Complexul de Servicii Comunitare „Cristina” - rugbistii-1639782418.jpg

Articole de la același autor

Apropierea sărbătorilor de iarnă şi spiritul Crăciunului ne îndeamnă pe toţi să fim mai toleranţi şi să facem cât mai multe fapte bune. Pe această linie se menţin şi tinerii rugbişti de la CS Cleopatra Mamaia, care, împreună cu profesorii lor şi conducerea clubului, au decis să se implice într-o acţiune caritabilă.

Luni, 20 decembrie, la ora 10.00, componenţii lotului CS Cleopatra Mamaia vor descinde la Complexul de Servicii Comunitare „Cristina”, amplasat în cartierul Km 4-5, cu o misiune nobilă: să ofere un strop de bucurie în sufletele celor 24 de copii cu nevoi speciale.



„Am dorit foarte mult să organizăm această acţiune caritabilă. Alături de jucători şi antrenori, au contribuit profesorii de la Liceul Tehnologic «Gh. Duca», conducerea clubului, dar şi doamna Anca Chirondojan, cea care ne-a sprijinit permanent după decesul preşedintelui Vasile Chirondojan.


Fiecare a contribuit cu ce a dorit şi a putut. Astfel, vom merge la copii cu o dubă plină de diferite produse: alimente, dulciuri, sucuri, jucării, pluşuri, hăinuţe, încălţăminte. În plus, le vom oferi tricouri personalizate, cu emblema clubului nostru, roşii pentru fetiţe şi verzi pentru băieţi.


Se apropie sfânta sărbătoare a Crăciunului, iar pe jucătorii noştri îi educăm în acest spirit, de a face fapte bune”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Cleopatra Mamaia, Victor Bezuşcu.


În total, 24 de copii cu nevoi speciale, cu vârste cuprinse între o lună şi jumătate şi 17 ani, vor beneficia de darurile oferite de rugbiştii de la CS Cleopatra.


XXX



În privinţa activităţii sportive, după încheierea turului Campionatului Naţional de juniori U17, jucătorii de la CS Cleopatra vor continua pregătirile până în data de 23 decembrie, pe terenul din „Badea Cârţan” şi la sala de sport a Liceului „Gh. Duca”. Vacanţă va fi până pe 3 ianuarie, când se vor relua antrenamentele.


„În cursul lunii ianuarie, ne vom pregăti în exclusivitate la malul mării, pe plaja din Mamaia, accentul fiind pus pe acumulările fizice, iar pentru luna februarie, ne dorim să mergem într-un cantonament de o săptămână la Snagov.


Campionatul se va relua în luna martie, când se vor disputa partidele returului, imediat după terminarea returului fiind programate jocurile din fazele finale. Suntem în faza de construcţie a echipei, avem o generaţie bună de copii, iar obiectivul este calificarea în play-off, unde să obţinem o clasare cât mai bună”, a explicat preşedintele Victor Bezuşcu.


Colectivul tehnic care se ocupă de pregătirea echipei este format din antrenorii Onal Agiacai, Radu Nicolae Mocanu şi Constantin Gheară, ajutaţi de fostul internaţional Romeo Bezuşcu, coordonator al acţiunilor de selecţie, la această oră în căutare de copii de clasa a VIII-a, dornici de a face rugby.


„Pentru la anul, am mai cerut o clasă de a IX-a pentru rugby, la Liceul Tehnologic «Gh. Duca», aşteptăm cifra de şcolarizare. Va fi o premieră atât pentru clubul nostru, cât şi pentru liceu, de a avea trei clase cu profil vocaţional, a IX-a, a X-a şi a XI-a”, a explicat preşedintele CS Cleopatra, Victor Bezuşcu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5335 secunde