Sâmbătă, sunteți invitați la "Marșul pedalelor"

1021
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Cycling Team, CS de Ciclism Bilal 2000, Serviciul Poliției Rutiere, Asociația Greenrevolution și administrația locală, îi invită pe constănțenii dornici de mișcare la cea de-a doua ediție a "Marșului pedalelor", acțiune inclusă în proiectul "Străzi pentru oameni".
Conform informațiilor furnizate de Elena Frîncu și Mihai Orzan, director executiv, respectiv consilier sport DJST, parada pe două roți va avea loc sâmbătă, 9 octombrie. Startul se va da la ora 11.00, din fața Sălii Sporturilor, caravana urmând a rula apoi pe str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - bd. Tomis (până la Dacia) - bd. Al. Lăpușneanu - stațiunea Mamaia (până la Hotel Caraiman, ultimul sens giratoriu) - retur pe bd. Mamaia - bd. Tomis - Sala Sporturilor (sosire).
"Pentru cei care doresc să parti-cipe, dar nu dețin o bicicletă, Asociația Greenrevolution și Raiffeisenbank, prin proiectul I Love Velo, închiriază biciclete pe baza unui act de identitate (buletin sau permis auto), fără niciun cost suplimentar. Punctul de închiriere se află în Parcul Tăbăcărie, la intrarea în Țara Piticilor, în spatele Teatrului de Vară Soveja", a explicat Mihai Orzan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2419 secunde