Scrimă / Florin Mirică, de la CS Farul Constanța, trage la Mondialele de cadeţi şi juniori din Dubai

170
Scrimă / Florin Mirică, de la CS Farul Constanța, trage la Mondialele de cadeţi şi juniori din Dubai - 1-1649422911.jpg

Articole de la același autor

La Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Dubai 2022, în primul concurs al zilei de vineri, 8 aprilie, cel de spadă masculin juniori, pe pistele de concurs se vor duela nu mai puțin de 210 sportivi din 69 de țări.

Românii din competiție sunt Andrei Burghelea (CSA Steaua București), Rareș Marghescu (CSA Steaua București), Florin Mirică (CS Farul Constanța) și Claus Sebeșan (LPS Bihorul Oradea), informează Federaţia Română de Scrimă.

În prima fază a concursului, cei 210 spadasini vor lupta în 30 de grupe a câte șapte concurenți, pentru tabloul principal urmând să se califice 156 de sportivi.

În competiția feminină de spadă a junioarelor, s-au înscris la start 161 de spadasine reprezentând 58 de țări. Din partea României, în concurs vor intra Cristina Constantinescu (CSA Steaua București), Andrada Ghica (CS Dinamo București), Bianca Moroianu (CSA Steaua București) și Emma Șonț (CSA Steaua București).

Sportivele vor fi împărțite în 23 de grupe a câte 7 concurente, iar 122 dintre ele se vor califica mai departe, pe tablou.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Scrimă / Bizzi Team / FIE 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde