Scrimă / Înfrângere în finala mică! Echipa masculină de sabie a României, pe locul patru la Cupa Mondială de la Budapesta

181
Scrimă / Înfrângere în finala mică! Echipa masculină de sabie a României, pe locul patru la Cupa Mondială de la Budapesta - 1-1647850407.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de sabie a României a ratat medaliile de bronz la Cupa Mondială „Zarandi Csaba” de la Budapesta, după ce a fost învinsă în finala mică de Germania, 43-45, şi a terminat competiţia pe locul al patrulea, informează Federaţia Română de Scrimă.

Elevii lui Rareș Dumitrescu și Marius Gălățanu au început bine partida. Primele două relee au fost ale românilor, Iulian Teodosiu și Răzvan Ursachi au menținut echipa în avantaj. Germanii au fost mult mai atenți în următoarele patru relee care au făcut până la urmă diferența. Kempf, Kindler și Szabo au dus Germania la 10 tușe avans, scor 30-20. Ursachi ne-a readus în meci după ce i-a dat 10 tușe lui Kempf și a apropiat România la cinci tușe de Germania.

Dragomir a încheiat pe minus releul opt, pentru ca finalul să-i aparțină lui Iulian Teodosiu. Împotriva lui Matyas Szabo, Iulian a recuperat tușă cu tușă și a ajuns la 43-44. Cu atacul de partea lui, românul a fost parat și Szabo a închis meciul la 45-43.

România a trecut în optimi de Egipt, cu 45-41, în sferturi a învins puternica echipă a Coreei de Sud, cu 45-41, dar a pierdut apoi semifinala cu Ungaria, 30-45.

Ungaria a câştigat competiţia, după 45-38 în finala cu Franţa.

La individual s-a impus campionul olimpic Aron Szilagyi, Răzvan Ursachi reuşind cea mai bună clasare dintre sabrerii români, locul 16. Iulian Teodosiu s-a clasat pe 24, Sorin Eftime pe 83, Matei Cîdu pe 94, Rareş Ailinca pe 103, George Dragomir pe 111, Alexandru Zmău pe 119, Codrin Cozmuleanu pe 134.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Scrimă / FIE / Bizzi Team 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.5377 secunde