Constănţenii, înfrângeri pe linie în turneul de tenis de masă de la Doha

179
Constănţenii, înfrângeri pe linie în turneul de tenis de masă de la Doha - 1-1647852004.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele constănţene de tenis de masă participante la turneul WTT Contender Doha 2022 nu au avut succesul pe care şi l-au dorit.

În proba de simplu feminin, Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, partida din runda a doua, disputată în compania thailandezei Jinnipa Sawettabut, în aceeaşi fază fiind eliminată şi colega sa de club Bianca Mei-Roşu, 2-3 în duelul cu Sreeja Akula (India).

Camelia Mitrofan, de la CS Farul, a trecut de turul al doilea, după un 3-2 la mare luptă cu turcoaica Ozge Yilmaz, dar a pierdut meciul următor, scor 0-3, în care adversară i-a fost sud-coreeanca Kim Hayeong.

La dublu feminin, Elena Zaharia a făcut cuplu cu Tania Plăian, însă nici aici nu a avut mai mult succes. Sorţii le-au scos în cale, în runda întâi, o pereche redutabilă, Chen Szu-Yu / Huang Yi-Hua, din Taipei, asiaticele impunându-se cu scorul de 3-0.

Situaţie similară şi în întrecerea masculină, unde constănţeanul Cristian Pletea a suferit înfrângeri în fazele incipiente. Astfel, la simplu, Pletea a cedat, scor 1-3, în faţa iranianului Nima Alamian, în turul al doilea, iar la dublu, alături de Rareş Şipoş, a părăsit turneul chiar din turul întâi, scor 0-3 în faţa perechii Horacio Cifuentes (Argentina) / Tamas Lakatos (Ungaria).

Finalele turneului din Qatar sunt programate joi, 24 martie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / WTT / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4276 secunde