Camelia Mitrofan, medaliată cu argint şi bronz în turneul de tenis de masă de la Doha

190
Camelia Mitrofan, medaliată cu argint şi bronz în turneul de tenis de masă de la Doha - 1-1647266572.jpg

Articole de la același autor

Noi performanţe pentru jucătoarele de tenis de masă din Constanţa la WTT Youth Star Contender Doha 2022, Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, şi Camelia Mitrofan, de la CS Farul, cucerind medalia de argint în proba feminină de dublu junioare U19.

Constănţencele au avut parte de o semifinală dramatică, în care au trecut la mare luptă, scor 3-2, de croatele Dora Cosic şi Hana Arapovic, pentru ca, marcate de efortul depus, să cedeze cu 0-3 în finala disputată în compania indiencele Yashaswini Ghorpade şi Suhana Saini.

Camelia Mitrofan a punctat şi în proba de simplu, cu un parcurs început în grupa pe care a câştigat-o şi terminat în semifinala cu japoneza Miwa Harimoto, meci în urma căruia a obţinut medalia de bronz.

Foarte bună şi prestaţia Biancăi Mei-Roşu, sportiva legitimată la Liceul cu Program Sportiv adjudecându-şi medalia de bronz la simplu feminin U15, după 0-3 în semifinala cu japoneza Miwa Harimoto, şi medalia de argint, alături de poloneza Natalia Bogdanowicz, la dublu feminin U15, după 0-3 în finala cu perechea niponă Miwa Harimoto / Yuna Ojio.

XXX

Victorii pentru tenisul de masă românesc şi în puternicul turneu de seniori Singapore Smash 2022.

Perechea Bernadette Szocs (România) / Sofia Polcanova (Austria) a eliminat, luni, 14 martie, perechea suedeză Christina Kallberg / Linda Bergstrom, numărul 14 mondial, după o evoluţie de senzaţie. Cele două medaliate cu bronz de la Europa Top 16 şi-au demonstrat superioritatea în joc împotriva nordicelor şi au câştigat în minimum de seturi, scor 3-0 (11-3, 11-9, 11-8), calificându-se astfel în sferturile de finală.

Iar alături de Ovidiu Ionescu, „Bernie” a avansat şi în sferturi la dublu mixt, după o victorie-fulger, 3-0 în partida cu Pang Yew / Lin Ye (Singapore).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde