Constănţencele au intrat „în focurile” turneului de tenis de masă de la Doha

154
Constănţencele au intrat „în focurile” turneului de tenis de masă de la Doha - 1-1646916123.jpg

Articole de la același autor

Au început emoţiile pentru jucătoarele de tenis de masă constănţene prezente la turneul WTT Youth Star Contender Doha 2022.

În proba de simplu feminin, categoria de vârstă U19, Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a fost învinsă, scor 0-3, în primul meci din Grupa 1, de Miwa Harimoto (Polonia), dar mai are de jucat cu Natalia Bogdanowicz (Polonia) şi Huang Yu-Jie (Taipei).

Tot cu stângul a păşit şi colega sa de club, Andreea Teglas, care, în Grupa 2, a cedat cu acelaşi scor, 0-3, în faţa egiptencei Hana Goda şi japonezei Yuna Ojio, ultima sa adversară fiind Malamatenia Papadimitriou, din Grecia.

Şanse de calificarea în faza următoare păstrează Camelia Mitrofan, de la CS Farul, şi Bianca Mei-Roşu, de la LPS. În Grupa 6, farista a învins-o, scor 3-0, pe Shouq Abdulla (Qatar), s-a înclinat (1-3) în faţa indiencei Suhana Saini, astfel că partida cu Kendra Molnar (Ungaria) este decisivă. La rândul său, Bianca Mei-Roşu a trecut la mare luptă, scor 3-2, de Anel Bakhyt (Kazahstan), în ultimele două partide din Grupa 7 avându-le adversare pe Charlotte Lutz (Franţa) şi Nora Polonyi (Ungaria).

La dublu feminin U19, Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan înfruntă cuplul indian Taneesha Kotecha / Nithya Mani în faza sferturilor de finală, iar la simplu feminin U15, în Grupa 2, Bianca Mei-Roşu le-a spulberat pe Sophie Barcsai (Ungaria) şi Dhaani Jain (India), scor 3-1, respectiv 3-0.

În turneul din Qatar, România şi-a trecut deja în cont două medalii, ambele de bronz, cucerite de Darius Movileanu, la simplu masculin U19, şi de perechea Darius Movileanu / Eduard Ionescu, la dublu masculin U19.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde