Andrei Istrate, două medalii de bronz în turneul de juniori din Tunisia

96
Andrei Istrate, două medalii de bronz în turneul de juniori din Tunisia - 1-1644329978.jpg

Articole de la același autor

Delegaţia de tenis de masă a României a punctat şi în concursul masculin la WTT Youth Star Contender Tunis 2022, prima competiţie internaţională pentru juniorii tricolori din acest an.

După medaliile (aur şi argint) obţinute de constănţencele Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a venit rândul lui Andrei Istrate să-şi pună şi el numele pe lista laureaţilor din Tunisia.

Perechea de dublu masculin U19 formată din Andrei Istrate (România) şi Tom Schweiger (Germania) a fost la un set distanţă de finala probei şi a rămas cu medaliile de bronz, în urma înfrângerii dramatice din semifinale, scor 2-3 cu belgienii Adrien Rassenfosse şi Louis Lafineur. Câteva ore mai târziu, Andrei Istrate a reintrat la masa de joc în proba de simplu U19, unde a contabilizat cinci victorii de-a lungul celor două zile de întreceri. După 3-1 cu Radim Moravek (Cehia), în optimi, şi 3-0, în sferturi, cu Vincent Senkbeil (Germania), a urmat semifinala cu francezul Alexis Lebrun, în faţa căruia românul a cedat, scor 0-3, intrând astfel în posesia celei de-a doua medalii de bronz.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde