Turneul Top 16 pentru seniori la tenis de masă, programat în toamnă, la Buzău

145
Turneul Top 16 pentru seniori la tenis de masă, programat în toamnă, la Buzău - 1-1642430407.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Tenis de Masă a dat publicităţii calendarul competiţional intern pentru sezonul 2022, în care vor evolua şi jucătorii legitimaţi la CS Farul şi Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

„Balul” va fi deschis de juniorii I şi II, care, între 28 şi 30 ianuarie, vor fi prezenţi la Dumbrăviţa, gazda întrecerilor Cupei României. Seniorii vor servi la Campionatul Naţional - Superligă, masculin şi feminin, retur, la Buzău, în perioada 17-20 martie, iar copiii cu vârste de 9 şi 10 ani vor avea şansa afirmării la „Paleta de argint”, ediţia de anul acesta fiind programată în vară, 23-26 iunie, la Dumbrăviţa.

Iar cea mai puternică întrecere internă, Top 16 individual seniori, se va desfăşura, în toamnă, în zilele de 26 şi 27 noiembrie, la Buzău.

XXX

Jucătorul român de tenis de masă Iulian Chiriţă a fost învins, cu scorul de 2-4, de Joao Monteiro (Portugalia), într-o partidă contând pentru 16-imile de finală ale probei masculine de simplu din cadrul WTT Feeder Dusseldorf, prima competiţie a anului pentru sportivii români.

În prima fază a turneului din Germania, Chiriţă reuşise să îl învingă, scor 4-2, pe francezul Thibault Poret, în timp ce celălalt român prezent pe tablou, Alin Spelbuş, a cedat la mare luptă, scor 3-4, în faţa lui Antoine Hachard.

La dublu masculin, perechea Iulian Chiriţă (România) / Navid Shams (Iran) nu a reuşit să treacă de optimi, fază în care a fost învinsă, scor 1-3, de iranienii Amir Hodaei şi Amin Ahmadian.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6329 secunde