Noi performanţe la tenis de masă

Constănţencele Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, pe podiumul Cupei României

180
Constănţencele Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, pe podiumul Cupei României - 26764524245407897826431983676485-1639652347.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a ocupat locul doi în clasamentul final al Cupei României pentru seniori, competiţie desfăşurată la sala de sport din localitatea Dumbrăviţa (judeţul Timiş).

După un parcurs foarte bun, constănţeanca s-a calificat în finală, unde a fost învinsă, în minimum de seturi, scor 0-3, de Tania Plăian, de la CSM Bistriţa.

În semifinale, Elena Zaharia o eliminase, scor 3-1, pe Camelia Mitrofan, de la CS Farul Constanţa, în timp ce bistriţeanca a furnizat marea surpriză a competiţiei, impunându-se la mare luptă, scor 3-2, în faţa principalei favorite la trofeu, Bernadette Szocs, de la CSA Steaua Bucureşti.

Medaliile de bronz le-au revenit învinselor din semifinale, Camelia Mitrofan, respectiv Benadette Szocs.

În întrecerea masculină, Alexandru Manole, de la CS Victoria Câmpulung Muscel, l-a învins în finală, scor 3-2, pe colegul său de club Alin Spelbuş. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Darius Toma, de la CSM Bistriţa, învins în semifinale, 1-3, de Alexandru Manole, şi de Cristian Chiriţă, de la CSA Steaua Bucureşti, care a pierdut cu 1-3 semifinala cu Alin Spelbuş.

Partidele din cadrul Cupei României au fost supervizate de antrenorul lotului olimpic feminin al României, constănţeanul Viorel Filimon.

XXX

Reamintim că, în prima zi de turneu, Elena Zaharia cucerise Cupa României pentru tineret.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5664 secunde